EEN OPBLAASBARE SARAH POP HUREN VOOR DE JARIGE!

Opblaasbare Sarah pop huren? Verras de jarige met een 4 meter hoge Sarah pop! Een halve eeuw oud worden is een feest dat gevierd moet worden. De jarige zal dan ook zeker zeer verrast zijn wanneer er bijvoorbeeld een Sarah in bikini in de voortuin staat!

Welke grote pop past bij jouw Sarah?

Bij Withagen Attractieverhuur in Bergen op Zoom bieden wij diverse soorten opblaasbare Sarah poppen aan. Hierdoor is het altijd mogelijk om een grote Sarah pop te huren die bij de jarige past! Laat je de 50 bijvoorbeeld extra naar voren komen met de grote Sarah pop met 50 jaar bord? Of ga je voor een grappige noot met de shopaholic Sarah pop?

Praktisch huren in Bergen op Zoom

Met een 4 meter hoge opblaasbare Sarah pop zal iedereen zien waar het feest is! Kom je Sarah ophalen? Dan is de pop nog niet opgeblazen zodat je deze makkelijk kunt vervoeren in een personenauto. Je haalt deze bij ons op in Bergen op Zoom en ontvangt hierbij altijd een handleiding zodat je de pop eenvoudig zelf kunt opzetten. Wil je liever dat wij de Sarah opblaaspop bij je thuis bezorgen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Mooie en schone Sarah poppen

Als je een Sarah pop gaat huren wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat deze mooi en schoon is. Bij Withagen mag je het volgende verwachten:

  1. Schone Sarah poppen. Al onze poppen worden schoon en droog verhuurd.
  2. Goede bereikbaarheid. Afhalen is eenvoudig, wij zitten vlakbij de snelweg in Bergen op Zoom.
  3. Groot assortiment. Wij bieden een ruime keuze opblaasbare Sarah poppen aan en hebben altijd iets leuks voor je op voorraad.
  4. Nieuwste opblaasfiguren. Ons verhuur assortiment wordt regelmatig aangevuld met de nieuwste opblaasfiguren, waaronder Sarah poppen.
  5. Geen verrassingen achteraf. Wij hebben geen verborgen kosten, de prijs op de site is de prijs die je betaalt.
  6. Alles inclusief. Ook de blower, haspel, transportzak, harringen pakket en handleiding horen er gewoon bij.
  7. Duidelijkheid. Bij de verhuur van Sarah poppen krijg je een duidelijk overzicht met wat je huurt, welke periode en welke prijs op papier.
  8. De beste service. Wij staan voor je klaar. Wil je iemand verrassen met een Sarah pop? Dan zorgen wij ervoor dat het een geheim blijft. En mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan kun je ons 24/7 telefonisch bereiken.

Thuis afleveren of leiver bezorgen?

Bij Withagen Attractieverhuur kun je de Sarah poppen zelf ophalen bij ons in Bergen op Zoom. Wij voorzien je dan van een handleiding en instructies om de opblaasbare Sarah goed en veilig op te zetten. Veiligheid staat bij Withagen voorop! Wil je zeker weten dat de pop goed en stevig staat? Laat ons team dan Sarah bij je thuis bezorgen. Ons team staat graag voor je klaar.

Opblaasbare Sarah pop huren bij Withagen Attractieverhuur

Ook voor de vrouw die binnenkort een halve eeuw mag vieren kan je bij ons de leukste opblaasbare Sarah pop huren. Bij Withagen Attractieverhuur ben je verzekerd van top kwaliteit! Wil jij dus binnenkort een grote opblaasbare Sarah pop huren? Bestel deze nu online of neem vrijblijvend contact met ons op! Daarnaast kun je ook voor het huren van een matchende Abraham pop bij ons terecht. Bekijk het volledige assortiment op onze site.