Sportdag op basisschool

Sportdag organiseren

De sportdag, het evenement waar de meeste kinderen het hele jaar naar uitkijken. Alle kinderen de hele dag met elkaar in beweging, er is toch niks leuker dan dat?! Maar wat voor activiteiten ga je allemaal neerzetten op een sportdag? Withagen-attractieverhuur weet daar wel raad mee.

Voor de kleintjes

Kinderen uit groep 1, 2 & 3 houden meestal niet van de serieuzere spelletjes. Kinderen willen op een sportdag gewoon lekker onbezorgd spelen en rondrennen. Wat is er nou leuker voor deze kinderen dan een groot springkussen? Bij Withagen-attractieverhuur zijn er genoeg springkussens te huur! Van een Multiplay leger springkussen tot een voetbal springkussen, ideaal voor alle kinderen die meedoen aan de jaarlijkse sportdag!

Voor de kinderen

Maar wat organiseer je voor de oudere kinderen uit hogere klassen op een sportdag? Een stormbaan natuurlijk! Wat is er nou lekker dan racen over de stormbaan, wie zal er het snelste zijn? Bij Withagen-attractieverhuur zijn er genoeg stormbanen te vinden voor de sportdag! Van de Jungle XL run tot een dubbele kantelmuur. Beschikt de locatie van de sportdag over een stuk water? Dan is de aqua bal erg geschikt! Met de aqua bal ren je in een grote doorzichtige bal over het water. Ideaal voor als de zon schijnt en gegarandeerd plezier!

Organisatie

Het organiseren van een sportdag is dus zo gedaan met de hulp van Withagen-attractieverhuur! Heeft u vragen over verschillende springkussens of stormbanen in ons assortiment, of wilt u advies over welke attracties het beste aansluiten bij de sportdag? Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag.