Overdekt springkussen huren

Slecht weer op komst en toch de kinderen vermaken? Huur een overdekt springkussen! Een overdekt springkussen kun je huren voor zowel buiten als binnen. Buiten is een overdekt luchtkasteel handig als je niet zeker weet wat voor een weer het wordt. Regent het? Geen probleem, de kinderen kunnen nog steeds spelen en zich vermaken in het springkasteel.

Veilig spelen in een overdekt springkasteel

Als je van plan bent een springkasteel te huren, dan is het belangrijk om stil te staan bij een aantal zaken. Veiligheid is vooral van belang bij het huren en gebruiken van een luchtkasteel. Zorg er daarom voor dat er één of meerdere volwassenen extra aanwezig zijn zodat zij toezicht kunnen houden tijdens het gebruik van het springkussen. Denk aan de stroomvoorziening als je een overdekt springkussen huurt. Uiteraard wordt het overdekte springkussen geleverd met blower en een haspel zodat je gelijk met behulp van onze handleiding het springkussen kunt opzetten! Maar sluit niet het springkasteel aan op dezelfde groep als bijvoorbeeld een friteuse. Dan kan de groep overbelast raken.

Overdekt springkasteel of springkussen binnen?

Als het weer wisselvallig is of je houdt er niet van om kinderen in de volle zon te laten springen dan is een overdekt springkussen zoals het overdekte circus springkussen huren een verstandige keuze. Maar bij Withagen-attractieverhuur vind je ook sprinkussens die je gewoon binnen kunt plaatsen! Het mini springkussen kun je gewoon binnen plaatsen. En met een geluidsarme blowerbox demp je de geluidsoverlast ook tot een minimum!