Buikschuifbanen

Buikschuifbanen huren

Organiseer jij een tof evenement of buitenfeest in de zomer? Dan mag een buikschuif niet ontbreken. Een buikschuifbaan huren is dan de uitkomst. Niets is leuker dan met een grote groep af te koelen en lekker te buikschuiven! Neem een flinke aanloop en zet jezelf zo hard mogelijk af. De buikschuifbanen zijn gevuld met lucht waardoor je landing een stuk aangenamer is dan op gras. Het water (en zeep) p¨de baan zorg een glad spektakel.

Afmetingen van buikschuifbanen

De buikschuifbanen huur je in verschillende soorten en maten. De lengte van onze banen variëren. De breedte varieert ook behoorlijk. Je vindt de afmetingen van elke buikschuifbaan bij het artikel onder het tabblad specificaties. De meest spectaculaire buikschuifbanen zijn die met een waterbassin aan het eind. Een echte verkoeling op de hete zomerdagen. Laat de deelnemers zich uitleven op één van de banen die het beste past bij jouw publiek. Ben jij competitief ingesteld? Huur dan de dubbele buikschuifbaan een buikschuif naast elkaar. Ideaal om een wedstrijdje te doen.

Water is onmisbaar!

Let op: als je een buikschuifbaan wilt huren moet je deze baan constant nat houden. Wij geven bij al onze buikschuifbanen ook een speciaal middel mee om extra goed te glijden maar dit werkt past als er ook water over de baan stroomt. Dit kun je zelf doen of je kunt kiezen voor de optie buikschuifbaan verzorgd huren. Zorg in ieder geval dat je in de buurt bent van een watertoevoer. Zorg daarnaast voor een waterslang die lang genoeg is.

Buikschuifbaan halen of laten bezorgen?

Attracties kunnen bij Withagen-attractieverhuur eenvoudig worden opgehaald in Bergen op Zoom maar je kunt uiteraard ook de buikschuifbaan huren en laten bezorgen. Dat kan handig zijn wanneer je zelf niet beschikt over een aanhanger. Het gewicht van een opgevouwen buikschuifbaan kan oplopen tot enkele honderden kilo’s, zeker wanneer deze nat is. Zorg daarom voor voldoende mankracht wanneer je zelf het transport verzorgt. Een aanhangwagen kun je ook bij ons huren. Wie liever niet op zijn buik wil glijden kan natuurlijk ook kiezen voor een alternatieve vorm van waterpret zoals met de tobbedansbaan.