Zorg voor een goede aanloop en glij zo ver mogelijk!

Schijnt de zon en is het typisch zomers weer? Dan is het tijd voor een verkoelend waterspektakel om je feest, evenement, zeskamp, of sportdag naar een hoogtepunt te brengen! Een buikschuifbaan huren is dan een uitkomst. Een buikglijbaan is leuk om op te spelen en te kijken wie het verst kan glijden maar een buikschuifbaan is ook een heuse blikvanger. Je kunt leuke wedstrijdjes houden door in verschillende banen van het opblaaskussen plaats te nemen. Omdat de baan gevuld is met lucht is de landing zacht. Het water (en zeep) op de baan zorgt voor een glad spektakel. Zeker als je het einde van de baan bereikt en in het zwembad duikt!

Afmetingen van buikschuifbanen

Deze glijbanen waarover je op je buik glijdt zijn te huur in verschillende soorten en maten. Allereerst varieert de lengte van 10 tot wel 30 meter. De breedte varieert ook behoorlijk. Een buikschuifbaan plaatsen vereist dus wel wat planning. Je vindt de afmetingen van elke buikschuifbaan bij het artikel onder het tabblad specificaties. De meest spectaculaire buikglijbanen zijn die met een waterbassin aan het eind. Een echte verkoeling op de hete zomerdagen. Laat de deelnemers zich uitleven op één van de banen die het beste past bij jouw publiek. Een buikschuifbaan is een geweldige attractie voor zowel jong als oud.

Water is onmisbaar!

Let op: als je een buikglijbaan wilt huren moet je deze baan constant nat houden. Wij geven bij al onze buikschuifbanen ook een speciaal middel mee om extra goed te glijden maar dit werkt past als er ook water over de baan stroomt. Dit kun je zelf doen of je kunt kiezen voor de optie verzorgd huren. Zorg in ieder geval dat je in de buurt bent van een watertoevoer. Zorg daarnaast voor een waterslang die voldoende lang is.

Buikschuifbaan halen of laten bezorgen?

Attracties kunnen bij Withagen-attractieverhuur eenvoudig worden opgehaald in Bergen op Zoom maar je kunt uiteraard ook de buikschuifbaan huren en laten bezorgen. Dat kan handig zijn wanneer je zelf niet beschikt over een aanhanger. Het gewicht van een opgevouwen buikschuifbaan kan oplopen tot enkele honderden kilo’s, zeker wanneer deze nat is. Zorg daarom voor voldoende mankracht wanneer je zelf het transport verzorgt. Een aanhangwagen kun je ook bij ons huren. Wie liever niet op zijn buik wil glijden kan natuurlijk ook kiezen voor een alternatieve vorm van waterpret zoals met de tobbedansbaan.