Statefelrokken huren

Heeft u een feest of evenement en bunt u op zoek naar mooie aankleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Withagen Attractieverhuur huurt u statafelrokken van hoge kwaliteit. Wij willen namelijk dat u echt profijt heeft van de gehuurde statafelrokken. Op deze pagina vindt u het assortiment aan statafelhoezen! Staat uw gewilde kleur of patroon er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Ons assortiment

Wij hebben diverse rokken en covers voor uw statafel. Zo vindt u bij ons diverse effen kleuren, maar ook rokken met een print. Wat dacht u van een statafelrok voor een geboorte of met een ballonnen opdruk? Wij zorgen voor de perfecte aankleding van uw feest. Maak uw tafels helemaal af met onze ballon tafeldecoratie

Statafelrok personaliseren

Wilt u een unieke statafelrok voor uw evenement? Ook dat is mogelijk bij Withagen Attractieverhuur! U ontwerpt samen met ons een uniek design, vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. Zo heeft u voor een statafelhoes geheel afgestemd op uw feest. De levertijd van uw gepersonaliseerde statafelhoes bedraagt acht werkdagen. Bestel uw hoezen op tijd voor uw evenement.

Topcover

Het is ook mogelijk een topcover te huren naast uw statafelrok. Hiermee zorgt u voor extra bescherming en kleur van uw statafels! Wederom is het mogelijk om de topcover te personaliseren. Ook hiervoor geldt een levertijd van acht werkdagen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze statafelrokken, assortiment of onze service? Neem dan gerust contact met ons op via 0164-235143 of info@withagen-attractieverhuur.nl