OPBLAASBARE ABRAHAM POP HUREN

Voor wie wil jij een opblaasbare Abraham pop huren? Blaast jouw man 50 kaarsjes uit? Wil je jouw vader verrassen of viert jouw collega deze magische leeftijd? Wie het ook moge zijn; met een opblaasbare Abraham pop van Withagen Attractieverhuur ga je de jarige zeker verrassen! Al jaren voorzien wij mensen van de leukste opblaasfiguren.

In de feeststemming met een Abraham opblaaspop

Een Abraham pop huren is een leuke en eenvoudige manier om het verjaardagsfeest opvallend te beginnen. Als feestdecoratie zal een Abraham opblaaspop iedereen onmiddellijk in de feeststemming brengen. De blikvanger laat aan iedereen zien waar er iemand 50 jaar is geworden en wie er nu weet waar Abraham de mosterd haalt.

Eenvoudig op te zetten

Zelf een opblaasbare Abraham afhalen in Bergen op Zoom bij Withagen Attractieverhuur is niet alleen heel eenvoudig, het is ook zeer voordelig! De pop wordt altijd in een transportzak geleverd en past met gemak in een personenauto. Uiteraard is aflevering op adres ook mogelijk. Wanneer je een opblaasbare Abraham pop bij ons huurt ontvang je te allen tijde een handleiding met instructies. Met behulp van de handleiding staat de pop binnen enkele minuten. Alle poppen zijn voorzien van een in- of uitwendige blower. Je zet de opblaasbare Abraham vast met de bijgeleverde touwen (met eventueel haringen) en steekt de stekker in het stopcontact. Zo makkelijk kan het zijn!

Mooie en Schone Abraham pop huren

Als je een Abraham pop gaat huren wil je er natuurlijk van verzekerd zijn dat deze mooi een schoon is. Bij Withagen Attractieverhuur mag je het volgende verwachten:
  1. Schone Abraham poppen. Al onze Abraham poppen worden schoon en droog verhuurd.
  2. Goede bereikbaarheid. Afhalen is eenvoudig, wij zitten dichtbij de snelweg in Bergen op Zoom.
  3. Groot assortiment. Wij bieden een ruime keuze Abraham en Sarah  opblaaspoppen en hebben altijd iets leuks voor je op voorraad.
  4. Nieuwste opblaasfiguren. Ons verhuur assortiment wordt vaak aangevuld met de nieuwste opblaasfiguren, waaronder Abraham poppen.
  5. Alles inclusief en geen verrassingen achteraf. Ook de blower, haspel, transportzak, haringenpakket en handleiding horen er gewoon bij.
  6. Duidelijkheid. Bij de verhuur van Abraham poppen krijg je een duidelijk overzicht met wat je huurt, welke periode en voor welke prijs op papier.
  7. De beste service. Wij staan voor je klaar. Wil je iemand verrassen met een Abraham opblaaspop? Dan zorgen wij ervoor dat het een geheim blijft. En mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan kun je ons altijd telefonisch bereiken. Wil je zeker weten dat de pop goed en stevig staat? Laat ons team dan Sarah bij je thuis bezorgen. Ons team staat graag voor je klaar.

4 meter hoge opblaasbare Abraham!

Voor de man die 50 wordt kun je diverse soorten opblaasbare Abraham poppen huren. Elke opblaasbare Abraham heeft zijn eigen uiterlijk, waardoor je jouw keuze kunt baseren op het karakter van de jarige. Steek bijvoorbeeld de draak met de jarige met een oude Abraham met wandelstok of kies voor de Abraham in badpak. Daarnaast kan je bij Withagen Attractieverhuur ook de originele Vader Abraham pop huren. Ook hebben we een ruime collectie met opblaasbare Sarah poppen. Kies jouw favoriet en zorg hiermee voor een leuke verrassing voor het feestvarken!

Uitgebreid assortiment

Vind je een opblaaspop de perfecte aanvulling voor jouw feest, maar zoek je iets anders dan een Abraham op Sarah pop? Bekijk eens een van de vele andere opblaasfiguren uit het assortiment van Withagen Attractieverhuur. Wat dacht je van een vrolijke sneeuwpop of een geslaagde opblaaspop. Wij hebben alles in huis om jouw feest een succes te maken!

Geïnteresseerd in het huren van een Abraham pop

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het zien van de opblaasbare Abraham pop en wil jij een speciaal iemand hier mee verrassen? Huur nu eenvoudig de Abraham pop via onze webshop. Kies uit de vele leuke varianten, er zit vast een perfecte pop tussen. Heb je vragen over de Abraham pop of de levering? Neem dan telefonisch contact op via +31 (0)164 – 23 51 43 of via de mail door een mail te sturen naar info@withagen-attractieverhuur.nl