Abraham in lederhosen

Abraham in lederhosen

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 6.61

Tirol stijl

Deze Abraham in lederhosen is helemaal klaar voor een feestje in Tirol stijl. Niet alleen als blikvanger is deze Abraham leuk, maar ook als aankleding van het feestje. Hij steelt dan ook echt de show met zijn lederhosen pak en een heerlijk biertje in zijn hand. Deze opblaasbare Abraham in lederhosen zou natuurlijk ook super leuk zijn op gewoon een Oktoberfest. Hier mee kleedt u de feestlocatie nog net iets leuker aan! Daarnaast is het ook niet voor niets een blikvanger, want door deze grote opblaasbare feestpop zal elke gast het feest zeker weten kunnen vinden.

Lekker makkelijk!

Eventjes geen tijd om iemand te verrassen op zijn verjaardag met een leuke zelf gemaakte Abraham pop? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u. Wij bieden een groot assortiment aan opblaasbare Abrahams en Sarahs. Deze opblaasbare feestpoppen staan binnen enkele minuten op. U haalt namelijk de opblaasbare Abrabam uit de transportzak. Daarna bevestigt u de opblaasbare Abraham aan de blower en dan heel simpel de stekker in het stopcontact. Zo bespaart u heel veel tijd en heeft u een unieke opblaasbare verjaardag pop voor de deur van de jarige jet!

Diverse mogelijkheden

Withagen-attractieverhuur biedt veel mogelijkheden voor uw feest. We kunnen uw feest naast deze fantastische opblaasbare Abraham in lederhosen dan ook verder afmaken met feestelijke ballonnen decoraties. Zou u voor uw gasten een heerlijke zit gelegenheid willen bieden? Neem dan even een kijkje bij de tafels en stoelen, daar zijn genoeg mogelijkheden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

50

Leeftijd tot

50

Lengte in cm

110

Breedte in cm

170

Hoogte in cm

420

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

etui met 8 x haring en hamer

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding