Assortiment

Heel veel keus bij Withagen-attractieverhuur

Het assortiment van Withagen-attractieverhuur is enorm uitgebreid en je vindt er altijd leuke producten om van jouw evenement of feest een groot succes te maken. Van kleine spellen tot enorme stormbanen of gemotoriseerde attracties op trailers. En het assortiment wordt alsmaar groter dus je kunt telkens nieuwe attracties huren.

Assortiment per categorie

Omdat ons assortiment zo groot is en we je zo goed mogelijk willen informeren over onze producten hebben we ze opgedeeld in handige categorieen zoals je hierboven ziet. Dankzij de plaatjes navigeer je je snel naar springkussens, attracties, stormbanen, stoelen of spellen die jij nodig hebt!

Advies nodig voor het organiseren van je evenement?

Als je ons assortiment eens volledig wilt bekijken kan dit ook via de prijslijst waar alle producten in een handige lijst staan weergegeven. Maar aarzel ook niet om contact op te nemen met Withagen-attractieverhuur als je er zelf niet aan uit komt, of je meer informatie wilt over bepaalde artikelen. We kunnen je niet alleen helpen met het vinden van de leukste attracties in ons assortiment voor jouw evenement, maar ook met alles eromheen, zoals vergunningen aanvragen.