Funsport

Wat is funsport?

Funsport combineert alle elementen van sport met de ontspanning van een att ractie. Alle funsporten vereisen concentratie, inspanning, techniek, kracht en souplesse maar l everen enorm veel plezier voor jong en oud. Bekende sporten worden met deze artikelen net even anders gespeeld dan gebruikelijk. Alle funsporten worden geleverd met handleiding voor het opzet ten en spelregels. Tijd om te gaan sporten!

Sport en spel voor eindeloos plezier

Volleybal is in de zomer veel leuker op het strand en iedereen kent wel de variant  Beach Volleybal Net waar het volleybalnet niet in de zaal hangt maar er een volleybalveld op het zand wordt aangelegd. Maar ook andere sporten kun je omtoveren tot funsport. Wat dacht je van  Opblaasbaar Darten ? Pijltjes gooien naar een dartbord van ruim 3 meter! Of punten scoren met behulp van ee n Tennisracket van maar liefst 5 meter? Uniek spelplezier dat je beslist eens geprobeerd moet hebben.

Withagen heeft een uniek assortiment.

De leukste spellen en de origineelste speeltoestellen vind je bij ons. Wij ontwikkelen zelf attracties en springkussens. Hou dus ook zeker in de gaten wat er nieuw is in het assorti ment. Wie weet wat de volgende sport is die door Withagen wordt omgetoverd tot funsport!