Zeskamp

Wat is een zeskamp?

Een zeskamp is een spannend sport evenement waarin plezier voorop staat maar de competie zorgt voor extra spanning. Op verschillende onderdelen kunnen de deelnemers zich met elkaar meten om aan het eind van de dag te weten wie zich de beste zeskamper mag noemen. Een zeskamp is een fantastisch evenement voor een sportdag of teambuilding opdracht. Of daag je buren of studiegenoten uit tot een spannend duel en kijk wie de winnaar wordt van de zeskamp!

Welke onderdelen zijn er bij een zeskamp?

Voor een zeskamp kun je zelf kiezen welke onderdelen je toevoegt. Iedereen kent het Zaklopen en de Kruiwagen Race. Maar had u al gehoord van Waterkakken? Of van een Skippyslang? Een zeskamp kan zo alle vormen aannemen en voor zoveel mensen toegankelijk zijn als je zelf wenst. Zo kun je een zeskamp organiseren voor een kinderfeestje, maar ook als teambuildingmoment tijdens een bedrijfsuitje. En natuurlijk met uw sportvereniging

Huren van een zeskamp bij Withagen?

Withagen-attractieverhuur heeft een uniek zeskamp assortiment. Zo kun je een zeskamp compleet inrichten naar jouw eigen wensen met de onderdelen die u zelf het leukste vindt. Ook is het mogelijk om grote groepen bezig te houden of de zeskamp uit te breiden naar een tienkamp. Al onze attracties zijn uitgebreid getest en je zult er gegarandeerd veel plezier aan beleven! Tevens is het mogelijk om tijdens een zeskamp spelkussens in te zetten waardoor het nog spectaculairder wordt.