6-Persoons spring Zaklopen

6-Persoons spring Zaklopen

Excl. BTW al vanaf 55,00

Artikelnummer: ZK-2014.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Zaklopen, maar dan samen!

6-persoons spring zaklopen, dat is een gekke naam. Maar het dan ook een gek spel! Zaklopen is een spel dat bij de meesten wel bekend is. Je steekt je voeten in een zak en met de zak om je benen probeer je te springen. Want hoewel het spel zaklopen heet is springen vaak sneller. Maar zaklopen wordt pas echt leuk als je dit doet tegen iemand anders in een zakloop wedstrijd. Of als je samen gaan zaklopen!

Samen zaklopen in 1 zak.

Alsof alleen zaklopen al niet moeilijk genoeg is kan je het met dit meerkamp (zeskamp) spel met z’n 6-en tegelijk doen. De speciale zakloopzak bestaat namelijk uit 6 met elkaar verbonden zakken. De kunst is om allemaal tegelijk te springen. Springt er 1 eerder of later dan bestaat de kans dat iedereen zal vallen.

Succes verzekerd met dit geweldige zeskampspel.

Het zespersoons zakloopspel is zowel voor deelnemers als publiek een heerlijk spel. Wil je toch liever zaklopen huren met afzonderlijke zakloopzakken voor iedereen kies dan voor het kinder zaklopen of stuiter op de skippyslang.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

8

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

300

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

80

Transport Gewicht

6KG

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding