Brandweerspel

Brandweerspel

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: ZK-2017.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Teamwork vereist!

Het brandweerspel is een leuk zeskamp spel waarbij teamwork van groot belang is. Doel van het spel is zoveel mogelijk water van de ene naar de andere kant te brengen. Maar omdat je met 4 personen tegelijk de emmer draagt moet je goed samenwerken! Als je niet oppast verlies je je onderweg veel water en kun je nat worden.

Ook leuk als teambuildingsopdracht

Het brandweerspel is niet alleen een leuk zeskamp spel, het is ook een goede teambuildingopdracht. Iedereen moet samenwerken en de persoon voorop kan de rest niet zien. Er zal dus goed gecommuniceerd moeten worden en er zal iemand leiderschap moeten tonen. Pas als iedereen samenwerkt komt het water aan de overkant!

Op zoek naar meer leuke spelletjes voor buiten?

Withagen-attractieverhuur heeft een groot assortiment aan zeskamp spellen waarbij samenwerking van belang is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een skippyslang of zespersoons zaklopen? Ook leuk voor bijvoorbeeld een sportdag of familiereünie.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x kruis met 4 helmen

Kruiptunnels per twee stuks