Mega Step

Mega Step

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: ZK-2008.05 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een mega step; te groot voor 1 persoon!

Iedereen heeft wel eens op een step gestaan. Steppen op een autoped was vroeger een populaire manier van vermaak en de kinderstep werd ook meermaals in een nieuw jasje gegoten. Denk bijvoorbeeld aan de space scooter. Maar nu is er de mega step! Deze step is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenenen kunnen hier met 4 personen tegelijk op steppen.

Samenwerken op de mega step

Om met de mega step vooruit te komen zonder te vallen moet je goed samenwerken. Dit maakt de mega step een echte aanrader om iets in groepsverband te doen. Je kan er zelfs leuke toertochten mee maken. Dit leuke vervoersmiddels is dan ook ideaal voor een: – Zeskamp – Familiedag – Vrijgezellenfeest – Teambuilding activiteit – enz enz ….

Een spectaculaire zeskamp organiseren

Een zeskamp is een fantastische manier om kinderen met verschillende spellen een leuke dag te bezorgen. Niet alleen maken ze veel plezier, ze leren ook samenwerken en zijn lekker actief. In ons zeskamp assortiment vind je dan ook tal van leuke zeskamp spellen om samen of tegen elkaar de strijd aan te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klompenrace waar je in teams van 2 tegen elkaar strijd? Of zaklopen, maar dan met 6 personen in 1 zak? Withagen-attractieverhuur heeft de leukste zeskamp spellen die je kunt laten bezorgen of zelf kunt afhalen in Bergen op Zoom.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

360

Breedte in cm

80

Hoogte in cm

125

Afmeting transport L x B x H

210 x 120 x 125 cm

Transport Gewicht

90 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding