Duo klompenrace

Duo klompenrace

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: ZK-2015.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Nederlanders en klompen…

In het buitenland wordt nog wel eens gedacht dat we in Nederland allemaal een paar klompen hebben waar we regelmatig op lopen. In werkelijkheid lopen de meeste Nederlanders nooit op klompen. Daarom is het extra leuk om voor dit zeskamp spel een paar klompen aan te trekken en zelf te ervaren hoe het is om op klompen te lopen.

Klompenrace voor 2 personen

Bij de duo klompenrace moet je samen met je partner goed afspreken hoe je loopt. Jullie zitten namelijk aan elkaar! Welk duo loopt het snelst op klompen over het parcours? Werk samen om de snelste tijd neer te zetten. Lopen op klompen is al een ervaring op zich, maar wanneer je precies gelijk moet lopen met je partner omdat je met een voet aan elkaar vast zit wordt het pas echt een uitdaging.

Zeskamp spellen huren doe je bij Withagen

Withagen-attractieverhuur is het adres als je op zoek bent naar leuke spellen voor een zeskamp of gewoon een leuke activiteit wilt organiseren op een feest of evenement. Niet alleen vind je bij ons leuke ideetjes voor een zeskamp zoals de 4-persoons skippyslang maar ook zijn er leuke spellen die je kunt afhalen in Bergen op Zoom. Wat dacht je bijvoorbeeld van zweefbal. Hoe goed laat jij de bal zweven?

Extra informatie

Afmeting transport L x B x H

60 x 40 x 17 cm

Transport Gewicht

4 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding