De leukste personages en beste typetjes!

Met een lopende act kunt u bezoekers makkelijker bereiken en is er meer interactie met het publiek. Bovendien is entertainment ook aan te passen aan de doelgroep en kunt u dit dus perfect afstemmen op de wensen van het publiek.

Muzikaal entertainment

Zonder muziek is een evenement maar saai natuurlijk. Met een DJ loopt het publiek al snel warm voor een evenement en blijven ze wat langer hangen. Ook karaoke zorgt voor veel sfeer, zeker voor de wat kleinere groepen.

Traditionele acts

Sommige acts zijn eigenlijk onmisbaar op een evenement. Wie is er nog nooit bij een voorstelling geweest van een goochelaar of heeft er nog nooit hard gelachen om de gekke streken van een clown? Kinderen zullen vol verbazing kijken naar de show van deze performers! Hoe maken ze toch die leuke ballonfiguren en waar tovert die goochelaar toch al die dingen vandaan? Van jong tot oud, iedereen zal versteld staan!

Entertainment rond de feestdagen

Met de feestdagen zijn er altijd veel leuke evenementen waar bezoekers vermaakt dienen te worden. Wat is er dan leuker dan een speciale kerstshow op kerstmarkten of een spannende show met acrobatische Pieten tijdens de sinterklaasperiode? En natuurlijk is er ook genoeg entertainment in ons assortiment voor andere feestdagen zoals Pasen, nieuwjaar, Koningsdag, bruiloften etc. Bij typetjes vind je originele acts voor elk evenement. Niet alleen kinderen zullen gecharmeerd zijn van de avonturen waarin ze worden meegezogen, ook volwassenen zullen blijven kijken en luisteren naar de leuke shows uit ons entertainment assortiment.