Clowns

Huur een clown voor jouw evenement!

Met een clown op jouw evenement zorg je zeker voor lachende gezichten bij je bezoekers. Clowns kennen we allemaal en er zijn tal van verschillende soorten clowns. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze de aandacht van hun publiek weten te trekken en vast te houden. Je wil altijd weten wat de gekke clown nu weer gaat doen…

Clowns vermaken de kinderen

Op evenementen waar ook veel kinderen zijn doen clowns het altijd goed. Of ze nu ballonfiguren maken voor de kinderen, moppen vertellen of gekke capriolen uithalen, kinderen willen altijd naar de clown toe. Door de vrolijk gekleurde outfit en de schmink valt een clown ook goed op en is hij herkenbaar. En omdat er interactie is met het publiek vinden kinderen het ook leuk om hun aandacht op de show van de clown te richten.

Entertainment voor elk evenement

Ieder evenement is verschillend en bij een gala of opening zoek je ander entertainment dan voor een koopzondag of open dag. Maar bij Withagen-attractieverhuur vind je voor elk evenement het beste entertainment. Doldwaze clowns, Acrobaatpieten, een Kerstman of leuke typetjes zijn maar enkele van de vele talenten die de artiesten in dienst van Withagen-attractieverhuur jou te bieden hebben. Dus neem contact met ons op en kijk welke clown, goochelaar of DJ het beste bij jouw evenement past!