Ballonnen Clown Flap

Ballonnen Clown Flap

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: FLAP Categorie:

Clown Flap; meer dan zomaar een clown

Clown Flap weet als geen ander zijn kleine gasten regelrecht te vermaken. Kinderen zullen vol spanning wachten op het gewenste ballonfiguur. Zou Flap een … kunnen maken? En niet alleen maakt deze clown de mooiste ballonfiguren en heeft hij een fantastische outfit, clown Flap is ook nog een goochelaar! Met zijn doldwaze goochelshow en vrolijke persoonlijkheid maakt hij er voor kinderen een onvergetelijke ervaring van.

Clown Flap maakt de gevel mooi?!

Clown Flap kan niet alleen kinderen vermaken met zijn trucs en ballonnen. Deze clown kan ook zorgen voor de aankleding van jouw winkelpand met ballonnen. In allerlei kleuren en modellen maakt hij leuke gevelversiering. Dit is zeker een echte topper voor jouw feest en opening of andere gebeurtenis. Wil je iets leuks voor de kids dan is dit beslist een aanrader.

Volop entertainment bij Withagen-attractieverhuur

Naast clown Flap vind je bij Withagen-attractieverhuur nog veel meer doldwaze ballonnenclowns die graag optreden op jouw evenement. Maar ook voor een goede goochelaar of DJ ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou kijken we graag naar de mogelijkheden voor jouw evenement of feest en zorgen we dat je altijd entertainment boekt dat past bij jouw evenement! Dankzij de jarenlange ervaring en ons uitgebreide aanbod maken wij van elk feest of evenement een succes!