Sportprijzen

prijslijst-sportprijzen

De mooiste sportprijzen

Of je nu een groot toernooi organiseert of op zoek bent naar een prijs voor de beste vader van de wereld, je kunt bij ons kiezen uit een heel assortiment aan sportprijzen.

Bekers en medailles

Bij sportprijzen denken de meeste mensen aan een medaille of een beker. Niet zo gek want bij de meeste sportevenementen is dit wat er wordt uitgereikt aan de winnaars. Op de Olympische Spelen ontvangen de winnaars een gouden, zilveren of bronzen medaille. En voetballers hebben het vaak over de cup met de grote oren of prijzen als de KNVB beker. In ons sportprijzen assortiment vindt u dan ook een grote keuze aan bekers en medailles. U kunt zelf kiezen welk embleem er op de sportprijs moet staan zodat duidelijk is wat het resultaat is en in welke sport er is gestreden.

Ook wandborden en rozetten

Wellicht minder bekend maar eveneens een goede manier om de winnaars te eren met een sportprijs is met het uitreiken van rozetten. Of wandborden die aan de muur kunnen worden gehangen. Ook prijzen zoals de Johan Cruijf schaal vallen in de categorie wandborden. Op de wandborden kunt u ook een afbeelding laten zetten.

Sportprijzen graveren

Het is mogelijk om sportprijzen te laten graveren, of een gegraveerd plaatje aan de sportprijs te bevestigen. Hiermee kunt u niet alleen de naam van de winnaar op de prijs zetten maar ook bijvoorbeeld de klasse of het onderdeel waarin werd uitgekomen. Zeker bij wisselbekers is graveren een goede optie om toch een blijvende herinnering aan de beker toe te voegen.