Doldwaze Ballonnenclowns

Doldwaze Ballonnenclowns

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: DBC Categorie:

Een bijzonder duo, deze clowns!

Wie op zoek is naar leuke ballonnenclowns voor een evenement haalt met deze act een succesnummer naar zijn evenement. Niet een maar twee doldwaze gekke ballonnenclowns komen op bezoek! Met hun maffe kunsten proberen ze de mooiste ballonfiguren te maken voor alle kinderen! Wil je een vogeltje of juist een stoer zwaard? Je vraagt het maar en deze gekke clowns maken het voor jou. En dit alles natuurlijk op onnavolgbare wijze.

Clowns met vele talenten

De doldwaze ballonnenclowns zijn natuurlijk erg leuk en bij evenementen met veel bezoekers is het extra handig om 2 clowns te hebben zodat er meer kinderen tegelijk vermaakt kunnen worden. Wil je toch liever 1 ballonnenclown huren? Dan is dit ook mogelijk. Je kunt de clowns bovendien ook inzetten als popcornclown of suikerspinclown. Zo kunnen ze je publiek vermaken maar ook verwennen met allerlei lekkers!

Entertainment van Withagen-attractieverhuur

Naast de leukste attracties en vele opblaasbare springkussens en stormbanen vind je bij ons ook op entertainment gebied alles wat je maar wensen kunt. Van goochelaar tot DJ en van clown tot gekke typetjes. Elk evenement is anders en elke bezoekersgroep heeft andere wensen. Daarom denken we graag met je mee over hoe jouw evenement het meeste succes zal hebben. Heb je een goochelaar nodig voor een leuke goochelshow of past een lopende act zoals het pratende feestvarken beter op jouw braderie of koopzondag? Contacteer ons gerust voor advies en antwoord op al je vragen.