Het pratende feestvarken

Het pratende feestvarken

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: VARKEN Categorie:

Het pratende feestvarken!

Je bent op een evenement en plots hoor je: “knor, knor, knor”! Wat maakt dat geluid? Dat kan natuurlijk alleen maar het feestvarken zijn! Op een feest kan het feestvarken natuurlijk niet ontbreken! Het pratende feestvarken komt langs om een groot feest van jouw evenement te maken!

Een lopende act die zeker zal opvallen

Het feestvarken zie je al van verre lopen. Met een enorm kado op zijn rug mengt hij zich tussen de feestgangers en bezoekers van allerlei evenementen. Samen met de ceremoniemeester loopt het pratende feestvarken rond maken ze een praatje met al jouw gasten. Hij draagt een groot cadeau op zijn rug. Wat zou erin zitten? Vraag hem ernaar en wie weet kom je erachter. Hieperdepiep, HOERA!

Het leukste entertainment boek je bij Withagen

Withagen-attractieverhuur verzorgt niet alleen de leukste speeltoestellen en springkussens voor grote en kleine evenementen. Ook voor entertainment kun je bij ons terecht. Wil je een leuk typetje laten rondlopen op jouw evenemententerrein of heb je liever een boeiende goochelshow? Wij kunnen de leukste entertainers voorzien voor jouw evenement!