Typetje

Typetje

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: TYPETJES Categorie:

Een typetje voor elke gelegenheid!

Dit geweldige animatieteam laat je genieten van allerlei typetjes die ze kunnen verzorgen. Uiteraard zijn alle typetje’s totaal verschillend maar elke keer dat dit animaiteteam een ander typetje tentoonstelt doen ze dit in bijpassende outfit en zul je versteld staan van de kwaliteiten van dit team.

Een greep uit de verschillende typetjes

Wil je iets speciaals bij je bruiloftsfeest? Laat jouw bruiloft op een ludieke wijze opvrolijken door dit team. Bij binnenkomst worden de gasten door een heuse lakei welkom geheten. Een themafeest of personeelsfeest voor je bedrijf? Een speciale gelegenheid of jubileum bij jouw winkel of winkelcentrum? Denk dan eens aan de mogelijkheden van deze thema’s. Cupido op Valentijnsdag; en haas tijdens Pasen; Hartjes voor moederdag of vaderdag; een enge outfit met Halloween om mensen te laten schrikken etc..

Eindeloze mogelijkheden met Withagen-attractieverhuur

Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden en ook elke andere suggestie voor een typetje is welkom. Wij kijken hoe we het beste invulling kunnen geven aan jouw wensen en of er een bepaald kostuum nodig is. Neem gerust contact op over onze thema-feesten en mogelijkheden! Withagen-attractieverhuur helpt jou het perfecte typetje te vinden!
Reusachtige PaashaasHet pratende feestvarken