De Ballonvaart

De Ballonvaart

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: BALLONVAART Categorie:

Op avontuur met de ballonvaart!

Je loopt op straat en plots staat er een mand met heuse ballonvaarders! Zouden ze gestrand zijn of is er meer aan de hand? Van veraf zie je de mand al staan en het publiek zal al snel op de mand toestromen om te kijken wat voor leuks deze act te bieden heeft. Vaar jij ook mee met de Ballonvaart? De kapiteins nemen je mee met hun ballonvaart en maken voor jou de mooiste ballonfiguren.

Vermaak voor alle bezoekers

Deze ballonvaarders vermaken winkelend publiek of bezoekers van jouw evenement op verschillende manieren. Niet alleen is het leuk om naar te kijken met de prachtige mand en stoere uniformen, ook naar de verhalen luisteren is erg leuk. De reisverhalen over de zee zijn erg spannend. Daarnaast zijn de kapiteins echte ballonartiesten maken ze voor alle kinderen leuke ballonfiguren!

Het prefecte entertainment voor jou

Als je de organisator bent van een evenement zoals een open dag, koopzondag of jubileum zoek je natuurlijk iets om je bezoekers te vermaken. Dit kan met leuke attracties maar ook met entertainment. Bij Withagen-attractieverhuur hebben we het perfecte entertainment voor elk evenement! Of je nu een ballonnenclown zoekt die de kinderen kan vermaken of dat je entertainment zoekt voor een bepaald thema zoals acrobaten Pieten in de Sinterklaasperiode je vindt het bij Withagen-attractieverhuur.