Groot Gastenboek

Groot Gastenboek

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: BOEK Categorie:

Een enorm gastenboek

In een gastenboek kunnen aanwezigen hun naam schrijven en een boodschap achterlaten zodat de organisator later de wensen van bezoekers kan teruglezen. Dit enorme gastenboek is echter wat groter dan gebruikelijk. Het grote gastenboek is maar liefst 2 meter bij 1,5 meter! Hierin kan een kleiner gastenboek worden geplaatst van maximaal 60 cm bij 35 cm.

Wanneer een gastenboek huren?

Het grote gastenboek wordt ingezet bij de ontvangst op jouw feest. In het grote gastenboek kun je een echt gastenboek leggen en hierin schrijven jouw gasten een persoonlijke tekst als ze dit willen. Je kunt dit gastenboek na afloop dus gewoon mee naar huis nemen om rustig alle boodschappen terug te lezen. Het gastenboek is o.a. geschikt voor feesten zoals bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten en bedrijfsfeesten.

Een bijzondere ontvangst

Het grote gastenboek wordt gecombineerd met ontvangst door de lakei en hofdame. Jouw gasten worden op een bijzondere wijze welkom geheten en met het gastenboek heb je een eye-catcher op jouw feest. Je maakt de ontvangst natuurlijk compleet met een mooie rode loper waarover de gasten op het feest aankomen. Er zal nog lang worden gesproken over de geweldige aankomst!