Lakei en Hofdame

Lakei en Hofdame

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: LAKEIEN Categorie:

Koninklijke ontvangst

Vroeger werden bezoekers bij aankomst aangekondigd zodat alle aanwezigen op de hoogte waren van de nieuwe bezoekers. Om zelf ook zo’n vorstelijk onthaal te ervaren kun je bij Withagen-attractieverhuur dit prachtige duo huren. De hoffelijke Hofdame en de charmante lakei zijn de vorm van entertainment voor verwelkoming van alle gasten op jouw feest of opening. Ze kunnen bij binnenkomst paraat staan om eenieder op een theatrale manier welkom te heten en jou zo al in de goede sfeer te brengen!

Volledig verzorgd

Wanneer je ervoor hebt gekozen om je gasten in stijl te begroeten en een chique onthaal wilt voorzien is een correccte uitstraling van groot belang. De Hofdame en Lakei zien er daarom goed verzorgd uit met kleding die van pruik tot schoenen volledig bij het thema past. Ook de accessoires en make-up dragen bij aan de uitstraling van het onthaal. Ze zorgen voor topkwaliteit op het gebied van kleding en entertainment .

Het juiste entertainment kiezen

Wanneer je entertainment zoekt voor jouw evenement ben je bij Withagen-attractieverhuur aan het juiste adres. Bedenk wat de doelgroep van je evenement is en wat voor publiek je zult trekken en kijk dan in ons entertainment aanbod of neem contact met ons op. Zoek je leuk vermaak voor de kinderen dan is een ballonnenclown natuurlijk erg leuk. Zoek je vermaak voor volwassenen op een peroneelsfeest dan is een karaoke misschien leuk om te organiseren! Neem contact met ons op en Withagen-attractieverhuur zorgt ervoro dat jij het leukste entertainment voor jouw evenement kunt boeken.