Joep en Teun en het Verborgen Talent

Joep en Teun en het Verborgen Talent

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: JOEP EN TEUN Categorie:

Kindershow Joep en Teun

De kindershow Joep & Teun en het verborgen Talent is een leuke, interactieve kindershow en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar en kan geboekt worden in verschillende vormen en voor verschillende doeleinden. De show duurt ongeveer 60 minuten.

Waar gaat de show van Joep en Teun over?

Joep gaat auditie doen voor een talentenjacht. Zijn maatje Teun is een bescheiden jongen en helpt Joep graag met het voorbereiden van de auditie. Joep denkt dat hij overal de beste in is. Hij denkt dat heel de wereld alleen maar om hem draait. Joep heeft een probleem: hij weet niet welk talent hij van zichzelf moet gaan laten zien aan de jury want hij heeft ontzettend veel verschillende talenten. Hij wil de kinderen een paar van zijn talenten laten zien. De kinderen mogen voor Joep gaan bepalen welke act hij straks op de auditie moet doen.

Geschikt voor allerlei evenementen

De acteurs die Joep en Teun spelen zijn ervaren performers die elk publiek kunnen boeien. Ouders en kinderen zullen het avontuur meebeleven met Joep en Teun en het uur zal voorbij vliegen. De show is geschikt voor een breed publiek en kan gespeeld worden op basisscholen, kinderopvangcentra, open dagen, bedrijfsfeesten, buurtfeesten etc. Neem contact op met Withagen-attractieverhuur om deze, of een andere show te boeken.