Chinese Drakenboot

Chinese Drakenboot

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: CD Categorie:

Bijzonder entertainment voor op straat

Varen door een winkelstraat zonder dat er water nodig is. Dat klinkt natuurlijk gek maar deze Chinese drakenboot maakt het mogelijk! Winkelend publiek zal de ogen uitkijken als deze Chinese drakenboot door de straten vaart de! Een ware eye-catcher op jouw evenement. Niet alleen is de Chinese drakenboot geschikt voor een winkelcentrum of koopzondag, ook op bijvoorbeeld een open dag is deze act een sfeervolle toevoeging. Vaar je gezellig mee?

Een act, compleet in stijl!

De Chinese drakenboot is niet alleen een boot met oosters uiterlijk. Met bijpassende Chinese muziek en Chinese kledij zorgt de bemanning voor een sfeervolle Chinese act. Je kunt de Drakenboot rond laten varen of op een vaste locatie laten spelen. De Chinese Drakenboot is bovendien in verschillende thema’s te boeken. Je kunt ook kiezen voor een Italiaanse gondel zoals ze bekend zijn uit Venetië of een culinaire boot. Wij passen de boot aan, geheel afgestemd op jouw thema.

Entertainment voor elk evenement

Bij Withagen-attractieverhuur vind je voor elk evenement het geschikte entertainment. Van leuke typetjes die je kunt inzetten om gasten te ontvangen zoals bijvoorbeeld de Lakei en Hofdame tot een goochelshow waarin je versteld zult staan van de wonderlijke magie van goochelaar Leo Sjoo. Bij Withagen-attractieverhuur helpen we jou om jouw evenement tot een enorm succes te maken.