Bakman, de pratende vuilnisbak

Bakman, de pratende vuilnisbak

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: BAKMAN Categorie:

Een leuke act voor winkelend publiek

Wat is er nu leuker dan tijdens het winkelen verrast worden door een leuke act? Om mensen daadwerkelijk naar een winkelstraat of winkelcentrum te lokken moet je van het winkelen een leuke belevenis maken. Met een act als Bakman wordt shoppen een ervaring om van te smullen! Deze act leent zich uitermate goed voor koopzondagen of bijzondere data waarop je extra publiek naar het centrum wil lokken.

Wat is Bakman?

Bakman is de pratende vuilnisbak die smult van een smaakvolle lekkernij. Hij is gek op vuilnis en rommel. Deze act attendeert het publiek bovendien erop dat ze alles netjes achter laten en in de vuilnisbak gooien. Bakman nodigt het publiek uit om in zijn bak iets lekkers te stoppen! Het moment dat het publiek rommel in Bakman gooit is bijzonder!

Mobiel entertainment bij Withagen-attractieverhuur

Bakman is een mobiele act. Bakman kan op verschillende locaties op jouw evenement staan. Zo kan er niet alleen meer publiek worden bereikt maar wordt de aandacht ook goed verdeeld. Een mobiele act trekt namelijk altijd de aandacht en winkeliers willen allemaal graag profiteren van de toestroom van bezoekers. Uiteraard is dit ook een leuke act voor bijvoorbeeld een open dag. Naast het typetje Bakman vind je bij Withagen-attractieverhuur nog tal van andere leuke typetjes zoals de Chinese drakenboot of het pratende feestvarken. Zo is er altijd genoeg keuze en vind je bij ons altijd de perfecte act voor jouw evenement!