Leo Sjoo

Leo Sjoo

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: LE Categorie:

Leo Sjoo, voor ieder publiek een aparte show

Goochelen, zingen, feesten en gek doen, Leo maakt jouw evenement tot succes! Maar op welke manier dat kies je zelf!

Leo’s Kindersjoo voor de kinderen

Leo’s Kindersjoo brengt een vrolijk gevarieerd programma met een spannend poppenkastverhaal en ‘fantastomatische grappen” van Clown Leo. Tijdens het goochelen gaat het helemaal verkeerd, maar als de kinderen meehelpen gaat het weer goed. Hij tovert zelfs bananen uit iemands buik. Dan moet je echt wel kunnen goochelen!!! Deze show van 2x 45 minuten zit vol met actie waardoor zelfs de ouders geboeid meekijken.

Leo’s Kinderfeestje voor wie jarig is

Wil je jouw kind een onvergetelijk verjaardagsfeest bezorgen? Haal dan Leo’s Kindersjoo in huis en je geeft gegarandeerd een geslaagd kinderfeest. Leo verzorgt onder andere een spannende poppen- kastvoorstelling, een kinderquiz en goochelen. Hierbij mogen de kinderen zelf meedoen en leren ze ook een beetje goochelen. Kortom een bijzondere middag voor de verjaardag van uw kind. Er komt immers niet dagelijks een clown/ goochelaar op visite die een uur lang iedereen versteld doet staan.

Een muzikale act? De bandparodie!

Wat is de bandparodie? Voor de mensen die dit niet weten zal de bandparodie van Leo een aangename verassing zijn. Standaard geeft Leo in 20 minuten een show met allemaal kleine korte, veelal Hollandse liedjes en cabaretstukjes die op een zeer komische wijze op het toneel worden gebracht. Leo vermaakt zijn publiek op kostelijke wijze en brengt sfeer en gezelligheid in de zaal op jouw evenement.