Pasen entertainment

We wensen elkaar allemaal een vrolijk Pasen. En of je nu wel of niet van Pasen houdt en of je het uitgebreid viert maakt niet uit. Met Pasen is er overal een andere sfeer dan gebruikelijk. Met ons paasentertainment bieden we jou de mogelijkheid om met de paasdagen eens een extra vrolijke Paassfeer te maken. Voor zowel grote als kleine evenementen hebben wij de juiste act om jouw evenement te laten slagen!

Entertainment op elk evenement

Iets wat gegarandeerd in de smaak valt bij bezoekers en winkelend publiek is live entertainment. Je kunt diverse kostuums huren maar nog leuker is het om een heuse Paashaas te laten rondlopen. Deze kan ook nog promotiewerk verrichten of paaseitjes uitdelen. Een Paashaas op het evenement zal bovendien kinderen enorm verrassen. En wat dacht je van een heuse paashazen band? Muziek spelende paashazen, wat is er nog leuker tijdens de paasdagen?

Aankleden in paasthema

Vaak worden er speciale evenementen en shows gehouden op 1e of 2e paasdag en om rond het paasthema dan wat extra’s te doen is natuurlijk wel zo leuk! Met ballondecoratie kunnen de leukste figuren worden gemaakt zoals de ballonnen Paashaas . Uiteraard kan er ook gekozen worden voor ballonnenpilaren of ballonnenbogen in paaskleuren. Alles is mogelijk, wij helpen je graag om jouw ideeën voor de paasdagen verder uit te werken!