Paashazen orkest

Paashazen orkest

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: PAASORKEST Categorieën: ,

Paashazen Orkest

Deze paashazen zijn niet alleen om te knuffelen! Dit looporkest speelt heerlijke dixieland muziek; ze zingen uit volle borst en vermaken het publiek met een geweldig optreden. Eitjes uitdelen? Geen probleem voor deze ervaren dixieland paashazen! In een groen, groen, groen, groen, knolle-knolle-land, daar spelen de hazen heel parmant. Maar ook op feesten in de tuin, feesten op school, feesten in de stad, feesten in het bedrijf en feesten bij u thuis. Hilarisch toch? Die paashazen band op uw evenement?

Live muziek voor winkelend publiek

Dit paashazen orkest inhuren geeft u de mogelijkheid om een groot gebied te voorzien van een leuke act en vrolijke klanken. Mensen die ervoor kiezen om een dagje te shoppen zullen aangenaam verrast zijn door de sfeer die door dit paashazen orkest ontstaat en tevreden bezoekers blijven langer op een evenement of in een winkelgebied. Dit is de kracht van livemuziek met een visuele aantrekkingskracht!

Uitgebreid repetoire

De paashazen uit het paashazen orkest zijn topmuziekanten die hun instumenten vakkundig bespelen. Hun energie en enthousiasme dragen op elk evenement bij aan de positieve vibe. Dus ook wanneer u een band zoekt voor een heel ander thema kunt u contact opnemen met Withagen-attractieverhuur. Misschien zoekt u wel een valentijnsdagband of piratenband!