Kuikenpak

Kuikenpak

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: KK-2009.01 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Het is geel en het piept…

Kuikentjes zijn een schattig zicht. Deze kleine kippen zijn schattige wezentjes en veel mensen worden helemaal vrolijk van het zien van een kuikentje. Zodra een kip eieren heeft gelegd wacht iedereen met spanning tot er een kuikentje tevoorschijn komt. En met dit kuikenpak hoef je niet eerst in een ei te zitten!

Een kuiken met pasen

Dit grappige kuikenpak of kippenpak doet het ook altijd goed tijdens Pasen. Iedereen kent wel de Paashaas maar ook kuikentjes zijn populair tijdens de paasdagen. Wil je in plaats van de standaard paashaas eens wat anders dan is jezelf verkleden als kuiken met dit kuikenpak een leuk alternatief. In dit gele verenpak zul je zeker de ster zijn op elk evenement.

Een vrolijke beestenbende

Jezelf verkleden is een feestje. In het zuiden van Nederland is carnaval niet voor niets zo’n populair feest. Maar je hoeft niet altijd zelf verkleed te gaan in bijvoorbeeld een kerstmanpak. Je kunt bij Withagen-attractieverhuur ook iemand inhuren die op jouw evenement verkleed rondloopt als bijvoorbeeld paashaas. Vraag gerust naar de mogelijkheden, voor elk thema hebben wij de juiste kleding!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

14

Leeftijd tot

80

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend