Paashaas Pluis

Paashaas Pluis

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: PLUIS Categorieën: ,

De leukste paasdagen!

Met pasen worden alle winkels prachtig versierd met bloemen, paastakken, kuikens en allerlei zaken die met de lente te maken hebben. De dagen worden langer, de gele kleur maakt iedereen vrolijk en zodra de zon zich weer wat meer laat zien is het ook tijd voor hupsende konijntjes. Ook paashaas Pluis laat zich graag zien met de paasdagen. Deze vrolijke paashaas lacht altijd en zorgt ervoor dat ook alle mensen om hem heen vrolijk worden.

De perfecte paashaas

Paashaas Pluis is een fantastisch toevoeging aan het paasfeest. Met Paashaas Pluis op uw evenement zorgt u voor interactie met bezoekers en zorgt u ervoor dat mensen zich uw evenement positief verlaten. Bezoekers kunnen op de foto met de Paashaas, er kan geknuffeld worden en deze Paashaas kan ook eventeel paaseitjes of promotiemateriaal uitdelen.

Meer entertainment met Pasen

Paashaas Pluis is enorm populair. Maar als u een groot evenement heeft moet deze paashaas misschien hulp krijgen van Paashaas Knabbel. Samen kunnen ze dubbel zoveel doen! En zoekt u voor Pasen een gezellig looporkest dat bezoekers kan laten dansen terwijl ze door het centrum lopen? Dan kies je natuurlijk het paashazen orkest.