Ballonnen Paashaas

Ballonnen Paashaas

Excl. BTW al vanaf 70,00

Artikelnummer: BDF-2017.04 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een Ballonnen Paashaas plaatsen

U bent op zoek naar decoratie voor uw zaak of evenement? U wilt leuke paasversiering om alles aan te kleden voor de paasdagen? Dan is een ballonnen paashaas een uitkomst! Inclusief de oren meet de ballonnen paashaas bijna 2 meter en er zullen maar weinig mensen zijn die de haas over het hoofd zullen zien.

Waar moet je op letten bij het plaatsen van de ballonnen paashaas?

Zoals bij de meeste ballonfiguren staat ook de ballonnen paashaas op een verzwaarde voet. Het is dus mogelijk om dit ballonfiguur buiten te plaatsen. Hou wel rekening met eventueel schuren langs objecten en het weer. Haal bij harde wind en neerslag de ballonnenpaashaas naar binnen.

Wilt u liever een ander ballonfiguur?

Withagen heeft een uitgebreid assortiment ballonfiguren. Wilt u liever een andere kleur haas kunt u altijd contact opnemen met ons. Kijk ook eens op de site voor een vrolijke kerstboom of sinterklaas ballonfiguren.

Extra informatie

Lengte in cm

55

Breedte in cm

55

Hoogte in cm

195

Afmeting transport L x B x H

55x55x195 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend