Ballonnen Paashaas klein

Ballonnen Paashaas klein

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: BDF-2017.03 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Haal een paashaas in huis

U wilt uw zaak in de paasstemming krijgen, of uw feest een paasthema geven? Dit kan eenvoudig met de ballonnen paashaas klein. Deze haas is te plaatsen waar u maar wilt. Met zijn 1 meter 25 hoogte zal hij zeker opvallen. Maar voor extra zichtbaarheid kunt u hem uiteraard ook op een tafel of toonbank zetten.

Buiten plaatsen of niet?

De kleine ballonnen paashaas huurt u zonder verzwaarde voet. Dit houdt in dat hij meer last heeft van wind etc. We raden dan ook af deze paasversiering buiten te plaatsen. Maar door zijn relatief lichte gewicht is hij wel makkelijker te verplaatsen. Dit is dan ook een ideaal ballonfiguur voor binnen.

Toch liever een grotere haas of iets compleet anders?

U kunt natuurlijk de ballonnen paashaas klein combineren met diverse andere ballonfiguren zoals het paaskuiken of een grotere ballonnen paashaas. Heeft u toch liever een haas voor buiten dan is de ballonnen paashaas deluxe misschien wel iets voor u.

Extra informatie

Lengte in cm

55

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

125

Afmeting transport L x B x H

55x60x125 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend