Ballonnen zwarte Piet staand 45 cm

Ballonnen zwarte Piet staand 45 cm

Excl. BTW al vanaf 12,50

Artikelnummer: BD-2016.10 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

De knecht van Sinterklaas als ballonfiguur!

Wat zou het Sinterklaasfeest zijn zonder Pieten die overal zomaar opduiken? De zwarte pieten, roetveegpieten, stroopwafelpieten, pakjespieten en vele andere pieten maken van het Sinterklaasfeest het leukste kinderfeest dat er is! Natuurlijk mag er in de Sinterklaasperiode dan ook niet de nodige Sinterklaasversiering ontbreken. Met leuke ballondecoratie rond het Sinterklaasthema zorg je voor extra sfeer op jouw evenement of in jouw winkel.

Zwarte Piet van ballonnen

De ballonnenpiet is een van de leukste Sinterklaasdecoraties die er zijn. Deze mooie ballonnen zwarte Pieten blijven zelfstandig rechtop staan en staan erg leuk op een balie bij de ingang of in de hoek van de bar bijvoorbeeld. Met een hoogte van 45 cm zijn ze een prima blikvanger zonder te veel werkruimte op te moeten geven. Ook is het mogelijk om de Ballonnen Pieten aan te passen aan uw persoonlijke wensen en ze bijvoorbeeld een mutsje op te geven in een kleur die het beste past bij uw huisstijl!

Ballondecoratie voor elk thema

Als de Sint weer in het land is wil je de goedheiligman natuurlijk gepast verwelkomen met bijvoorbeeld de ballonnen Sinterklaas. Maar bij Withagen-attractieverhuur hebben we niet alleen diverse ballonversieringen voor het Sinterklaasthema. Ook als de Sint weer het land uit is kun je bij ons tercht voor andere thema’s. Wat dacht je van de ballonnen kerstboom voor de kerstdagen?

Extra informatie

Diameter in cm

40

Hoogte in cm

45

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend