Ballonfiguren

Wat zijn ballonfiguren?

Je denkt bij ballonfiguren misschien aan ballonnen in een bepaalde vorm of aan ballonnen in de vorm van bijvoorbeeld een stripfiguur. Onder ballonfiguren verstaan wij niet 1 ballon maar een hele verzameling van ballonnen die samen een herkenbare persoon, karakter of zelfs object vormen. Door de kleuren en afmetingen van de ballonnen op de juiste manier te combineren kunnen we voor jou een ballonfiguur maken dat precies bij jouw evenement past!

Voor elk thema een ballonfiguur

Voor een aantal thema’s hebben wij standaard diverse ontwerpen in ons assortiment. Zoek je een Sinterklaas of Zwarte Piet voor je Sinterklaasfeest of een Kerstman of Kestboom voor de feestdagen? Dan kun je kiezen uit een van de leuke opties die je op onze site terug kunt vinden. Uiteraard vind je er ook voor andere gelegenheden leuke ontwerpen.

Ballonfiguren op verzoek

Kun je geen ballonfiguur vinden dat geschikt is voor jouw feest of evenement? Of heb je een speciale wens zoals een ballonfiguur van de mascotte van jouw vereniging? Dan kun je contact met ons opnemen en jouw wensen voorleggen. Dankzij de jarenlange ervaring met ballondecoratie kunnen wij ballonfiguren, ballonnenpilaren, ballonnen bloemen en nog veel meer leveren die afgestemd zijn op jouw evenement.