Ballonnenboog

Wat is een ballonnenboog?

Een ballonnenboog is een goede manier om een route af te bakenen of een in- en uitgang te versieren. Door een ballonnenboog te plaatsen waar mensen onderdoor kunnen, kun je gemakkelijk bezoekers in de juiste richting wijzen. En natuurlijk is het ook een mooi fotomoment wanneer men onder de boog staat.

Hoe plaats ik een ballonnenboog?

Ballonnenbogen zijn eenvoudig te plaatsen. Belangrijk is dat je de juiste maat ballonenboog kiest. De ballonnenboog rust op de grond en wordt bevestigd aan verzwaarde voeten. Plaats de voeten voldoende ver uit elkaar en kies voor een ballonnenboog met voldoende hoogte. U wilt immers dat uw gasten eenvoudig binnen kunnen komen. Een ballonnenboog van 6 meter is het minimum wat wij aanraden.

Ballonnenboog aanvragen bij Withagen-attractieverhuur

Niet iedereen wil dezelfde ballonnenboog. En niet elke doorgang is even groot. Daarom maakt Withagen ballonnenbogen op maat. Zo kunt u een ballonnenboog bestellen in de kleur die u wilt en met de afmeting die voor u het meest gunstig is. In de meesten gevallen kiest de klant er voor om de ballonnenboog te laten plaatsen door Withagen-attractieverhuur. Mocht u iets anders willen dan een ballonnenboog dan zijn ballonnenpilaren  of een Ballonnen slinger een goed alternatief