Ballonen boog 6 meter groen/oranje/Wit

Ballonen boog 6 meter groen/oranje/Wit

Excl. BTW al vanaf 125,00

Artikelnummer: BDB-2019.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ballonnenboog 6 meter huren

Als je bezoekers een bijzonder welkom wilt geven is een ballonnenboog bij de ingang precies wat je nodig hebt. De boog is maar liefst 6 meter en je kunt er dus eenvoudig onderdoor lopen. Zo kun je de boog voor een deur zetten en kunnen je gasten deze deur gewoon blijven gebruiken. De boog staat dankzij 2 zware voeten stevig op zijn plaats en kan gewoon buiten worden geplaatst.

Ballonnenbog in jouw favoriete kleur huren?

Een ballonnenboog is natuurlijk niet alleen een mooie ballondecoratie die als feestversiering gebruikt kan worden. Als je kiest voor een ballonnenboog in de kleuren van jouw vereniging of bedrijf kan de boog ook ter promotie worden gebruikt. Zo ben je nog beter zichtbaar op een beurs of netwerkborrel en zullen bezoekers van een open dag of bedrijfsfeest bij het zien van deze kleuren voortaan aan jou denken!

Alle soorten ballondecoratie

Bij Withagen-attractieverhuur vind je ook ballonversiering in alle soorten en maten. Ons assortiment ballondecoratie bevat niet alleen mooie losse ballonnen en airwalkers die met helium gevuld kunnen worden. Onze ballonartiesten maken ook de mooiste ballonnen creaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie verlichte ballonnenboom? Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we jouw wensen het beste vorm kunnen geven.

Extra informatie

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend