Ballonnen boog 6 meter Rood /Wit

Ballonnen boog 6 meter Rood /Wit

Excl. BTW al vanaf 125,00

Artikelnummer: BDB-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een ballonnenboog bij de ingang

Als je een evenement organiseert hoop je natuurlijk dat er veel gasten komen en dat iedereen het naar zijn of haar zin gaat hebben. Met een welkomstboog kun je gelijk je publiek verbazen. Heet de gasten welkom met een prachtige ballonnenboog bij de ingang en ze zullen het gevoel hebben dat zodra ze onder de boog passeren ze een leuke tijd tegemoet gaan.

Ook voor kleine ruimtes

Vaak is er veel ruimte nodig voor een welkomstboog. Maar voor deze ballonnenboog van 6 meter valt dat reuze mee. Je kunt de boog met ballonnen eenvoudig plaatsen op bijna elke plaats. De twee meegeleverde voeten zijn zwaar genoeg om de ballonnen boog mooi op zijn plaats te houden, ook als het waait.

De mooiste ballonversiering

Met de juiste ballondecoratie kun je op een snelle en makkelijke manier elk buurtfeest, open dag of verjaardagsfeest aankleden in je eigen thema of huiskleuren. Kies voor leuke ballonpilaren, versier de tafels met ballon tafeldecoratie of plaats levensgrote ballonfiguren die perfect bij het thema passen. Withagen-attractieverhuur denkt graag met je mee om de beste aankleding voor elk evenement te verzorgen.

Extra informatie

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend