Ballonnenpilaar

Feestelijke decoratie!

Een ballonnenpilaar is een soort zuil die gevormd worden door ballonnen. Deze staat op een hoogwaardige zilverkleurige voet en kan dus veilig buiten staan zolang het niet te hard waait. Zet een ballonnenpilaar in om extra aandacht te trekken aan voorbijgangers. Ze zijn ideaal om als promotie in te zetten voor uw bedrijf.

Ballonnenpilaar met en zonder topballon

Het leuke aan de ballonnenpilaren van Withagen-attractieverhuur is dat u eindeloos kunt variëren met de
kleuren. Hierboven vindt u dan ook een kleine greep uit de mogelijke ballonnenpilaren die u bij ons kunt bestellen. Bij ons vindt u de leukste kleurenpatronen die vrolijk draaiend de pilaar vormen. Wat past het beste bij u? Een tweekleurige ballonnenpilaar of misschien zelfs 3 of 4 kleuren? Maak de ballonnen pilaren helemaal compleet door te kiezen voor een bijpassende topballon. Zo bereiken ze een hoogte van meer dan 2 meter! Wij adviseren dan ook altijd een topballon te gebruiken om een mooiere uitstraling te krijgen.

Ballonnenpilaar bestellen bij Withagen-attractieverhuur 

Voor de mooiste creaties ballonnenpilaren moet u bij Withagen zijn. Door de uitgebreide kennis van de nieuwste technieken leveren wij vakwerk op maat. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden. Welke soort ballonnenpilaar u ook wilt bestellen, bij ons bent u aan het juiste adres. Naast de ballonnenpilaren hebben wij ook nog vele andere mogelijkheden bijvoorbeeld een ballonnnen boog of een ballonnenslinger.