Ballonnen pilaar Rood/Zwart/Wit

Ballonnen pilaar Rood/Zwart/Wit

Excl. BTW al vanaf 60,00

Artikelnummer: BD-2015.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ballonpilaar met 3 kleuren

Ballonpilaren zijn wellicht de meest bekende vorm van ballondecoratie. Omdat je een ballonnenpilaar eenvoudig kunt plaatsen en je kunt kiezen voor veel vormen en kleuren zijn ballonnenpilaren een populaire wijze om een evenement aan te kleden. Deze fraaie pilaar met ballonnen geeft elke ruimte een aangeklede uitstraling. Omdat de pilaar maar liefst 2 meter 25 is zal hij zeker de aandacht trekken!

Het plaatsen van een ballonnenpilaar

De ballonnenpilaar heeft een hoogwaardige voet en blijft dus netjes op zijn plaats staan. Zolang het niet te hard waait kun je een pilaar met ballonnen dus ook prima buiten zetten. Met zijn 3 kleuren is deze ballonnenpilaar zeker niet saai! De 3e kleur maakt het bovendien makkelijker om de kleuren van je bedrijf terug te laten komen in de ballonpilaar. De topballon meet maar liefst 75 cm en maakt de ballonpilaar helemaal af!

Ballondecoratie speciaal voor jou

De specialisten bij Withagen-attractieverhuur zijn ware ballonkunsternaars. Heb jij een leuk idee om je evenement met ballonnen te versieren dan kunnen wij je helpen dat idee te realiseren! Misschien wil je een mooie ballonnenpilaar of zelfs een grote ballonnenboog zoals je die ziet op onze site. Op aanvraag zijn hiervan ook andere kleurencombinaties mogelijk. Maar misschien wil jij wel een leuk ballonnenfiguur voor een bepaald thema. Neem dan contact met ons op en wij kijken of we jouw gewenste ballondecoratie op maat kunnen maken.

Extra informatie

Diameter in cm

65

Hoogte in cm

225

Afmeting transport L x B x H

225 x 65 x 65 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend