Ballonnen pilaar met gouden topballon 50

Ballonnen pilaar met gouden topballon 50

Excl. BTW al vanaf 70,00

Artikelnummer: BD-2016.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Ballonpilaren op maat

Met ballonnenpilaren zet je eenvoudig een mooie blikvanger neer. Bovendien is deze ballondecoratie helemaal aan te passen aan jouw wensen. Zowel de kleuren van de ballonnen kun je kiezen als het patroon en het model. Zo kun je de ballonnenpilaren volledig afstemmen op jouw huisstijl of gewoon kiezen voor een kleurcombinatie die je zelf mooi vindt!

Een speciale topballon

Met de ballonnen pilaar 50 goud wit huur je een ballonnen pilaar die wel heel bijzonder is. Deze bijzondere pilaar heeft een topballon met een mooi gedecoreerde 50 erop. Dit maakt het natuurlijk een prachtige blikvanger voor elk jubileum. Wat dacht je van 50 jaar huwelijk, je 50e verjaardag, het 50-jarig bestaan van de zaak enzovoorts! Als je iets te vieren hebt met het getal 50 er in, is deze ballonenpilaar een mooie blikvanger.

Uw eigen tekst op ballondecoratie

Naast ballonpilaren kun je bij withagen-attractieverhuur ook terecht voor allerlei andere ballondecoratie zoals bijvoorbeeld ballonnenbogen of ballon tafeldecoratie. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je eigen tekst op een ballon te laten zetten? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Extra informatie

Diameter in cm

65

Hoogte in cm

225

Afmeting transport L x B x H

225 x 65 x 65 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend