Ballonnen pilaar Zwart/Goud met tekst

Ballonnen pilaar Zwart/Goud met tekst

Excl. BTW al vanaf 70,00

Artikelnummer: BDP-2017.06 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 2.00

Ballonnenpilaren op maat

Je kent ze vast wel. Prachtige ballonpilaren die je bij de ingang van een winkel of restaurant ziet staan. Of ballonnenpilaren langs de kant op een evenement om een zaal of andere feestlocatie vrolijk aan te kleden. Ballonnenpilaren zijn bij ons verkrijgbaar in veel modellen en in alle mogelijke kleurencombinaties. Maar met de ballondecoratie van withagen-attractieverhuur kun je ook echt een persoonlijke touch aan je feest geven. Wij kunnen de ballonnen namelijk bedrukken voor je!

Jouw tekst op een ballonnen pilaar.

Wil je een persoonlijke boodschap op originele wijze verkondigen? Kies dan voor een ballonenpilaar met jouw eigen tekst of afbeelding op de topballon! Zet bijvoorbeeld de naam van de jarige, een vrolijke groet of een beterschapswens op de topballon en jouw ballonnenpilaar wordt pas echt speciaal!

Meer dan pilaren!

Een pilaar is eenvoudig te plaatsen en staat natuurlijk mooi als blikvanger. Maar als je liever een kleinere decoratie heeft kun je natuurlijk eens kijken of de ballonnen tafeldecoratie geschikt is voor jouw evenement. Kleiner maar overal te plaatsen, zelfs op een tafel, kast of bar. Uiteraard gebruiken we voor al onze ballondecoraties alleen de beste kwaliteit ballonnen. Zo heb je er extra veel plezier van!

Extra informatie

Diameter in cm

65

Hoogte in cm

225

Afmeting transport L x B x H

225 x 65 x 65 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend