Helium Ballonnen

Wat maakt helium ballonnen zo leuk?

Het leuke van heliumballonnen is natuurlijk dat ze vanzelf blijven zweven. Van veraf kan iedereen de ballon al zien! Je moet wel oppassen dat je heliumballonnen niet per ongeluk loslaat want dan ben je ze natuurlijk kwijt. Houdt er wel rekening mee dat Helium Ballonnen maar een beperkte tijd in de lucht kunnen vliegen.

Helium ballonnen in allerlei kleuren en vormen.

Heliumballonnen zijn te krijgen in alle kleuren van de regenboog. Heb je liever een rode heliumballon of toch liever een groene ? Het kan allemaal. En voor wie een bonte mengeling aan heliumballonnen wil hebben is er het pakket met 50 helium ballonnen . Maar er zijn ook heliumballonnen in te gekke vormen. Met de party’s here weet iedereen gelijk waar het feest is!

Alleen topkwaliteit helium ballonnen bij Withagen

Voor heliumballonnen is het materiaal van belang voor de levensduur. Daarom gebruiken we bij Withagen-attractieverhuur alleen heliumballonnen van hoogwaardige kwaliteit. Let wel op dat je niet elke ballon met helium kan vullen, alleen latex ballonnen zijn geschikt om met helium te vullen. Zo bieden wij u het beste en geniet u langer van uw ballonnen. Wij gebruiken dan ook uitsluitend ballonnen van het top merk Qualatex.