Ballonnen slinger

Hang een ballonnen slinger op.

Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen, is een bekende uitspraak. Maar wat voor slingers dan? Met een ballonnen slinger vrolijk je de boel alvast flink op. Een meterslange ballonslinger is een leuke feestversiering voor elke gelegenheid. U kunt de ballonnen slinger zowel buiten aan de gevel ophangen, maar ook binnen aan het plafond laten bevestigen.

Hoe groot is een ballonnen slinger?

De lengte van een ballonnen slinger kunt u zelf bepalen. Kiest u voor kleine ballonnen dan kunt u de ballonnen slinger per meter bestellen in elke kleur die u maar wenst. Laat de slinger door de hele ruimte lopen en geniet van de vrolijke aanblik van de ballonnen slinger. Het is ook mogelijk om een ballonnen slinger met grotere ballonnen te kiezen. Standaard beginnen wij dan bij een ballonnen slinger van 6 meter  maar wilt u een kleinere of langeren kan dit ook.

Neem contact op met Withagen voor een ballonnen slinger.

De klant is koning en Withagen komt graag tegemoet aan uw wensen. Denkt u erover om met een ballonnen slinger uw feest te versieren, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u de beste prijs bieden en een ballonnen slinger maken die perfect past op uw evenement.