Ballonnen slinger per meter 13 cm ballon

Ballonnen slinger per meter 13 cm ballon

Excl. BTW al vanaf 27,50

Artikelnummer: BD-2016.08 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een heel bijzondere ballonnenslinger

Bij een feestje worden natuurlijk ballonnen opgeblazen. En hoewel losse ballonnen erg leuk zijn, wordt het nog leuker met een tros ballonnen of een lange slinger van ballonnen. Zelf heb je misschien ook wel eens een aantal ballonnen aan een touwtje gemaakt om een ballonslinger te maken. Maar de ballonnenslinger met ballonnen van 13 cm van Withagen-attractieverhuur bestaat volledig uit ballonnen. Deze sliert van ballonnen kan door de hele kamer, zaal of etalage worden gehangen.

Kies je eigen ballonnenslinger

Het is jouw feestje dus jij bepaalt! Dit is een feestelijke slinger met twee kleuren ballonnen, die je natuurlijk zelf kunt kiezen. Op de foto’s zie je een mooi zwart geel exemplaar. Wilt je de slinger liever bestellen in jouw eigen kleuren zodat de slinger overeenkomt met jouw huisstijl? Neem dan gerust contact met ons op. Ook de lengte en de afmetingen van de ballonnen kunnen op verzoek worden aangepast. Zo heb je voor elke ruimte en voor elk evenement altijd de leukste feestversiering dankzij Withagen-attractieverhuur.

De mooiste ballondecoratie

Withagen-attractieverhuur heeft voor elk evenement de juiste ballondecoratie. Wil je het bruidspaar verassen met een mooie ballonpilaar met hartjes topballon? Of wil je een ballonfiguur voor een bepaald thema zoals onze ballonnen piet? Erg leuk om bijvoorbeeld je winkel mee aan te kleden tijdens de feestdagen.

Extra informatie

Lengte in cm

100

Diameter in cm

40

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend