Ballonnen cirkel 2,5m diameter

Ballonnen cirkel 2,5m diameter

Excl. BTW al vanaf 175,00

Artikelnummer: BD-2017.08 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een enorme cirkel van ballonnen

Als je een feest wilt versieren met ballonnen kun je kiezen voor verschillende manieren om je ballonnen op te hangen. Je kunt losse ballonnen ophangen of kiezen voor trosjes ballonnen. Je kunt ballonnen ophangen aan andere feestversiering en zo een feestslinger maken met ballonnen. Zo’n ballonnenslinger is natuurlijk al heel vrolijk. Maar echt bijzonder wordt het met een enorme ballonnencirkel. Deze ballonnen krans kan aan het plafond worden gehangen en vormt dan een ballonnen halo boven je gasten. Zo’n ballonnen cirkel geeft een speels effect aan de ruimte en is een makkelijke manier van versieren.

Kies je eigen ballonnencirkel

Als je jouw evenement versieren wil of je feest gaat aankleden met ballonnen doe je dit natuurlijk met ballonnen in je favoriete kleuren. Uiteraard kun je de ballonnen cirkel dan ook bestellen in de kleuren die jij zelf wilt. Zo kun je een ballonnencirkel ophangen die past bij het feest of bij jouw huisstijl.

Ballondecoraties voor iedereen

Ballonnencirkels zijn uiteraard een prachtige feestversiering voor ieder feest. Maar misschien wil je de ruimte nog verder opvrolijken door ballonnen op de vloer te zetten bij bijvoorbeeld de ingang of het buffet. Met een ballonnenpilaar zul je er een nog groter feest van maken. Wat ook mogelijk is bij Withagen-attractieverhuur is tafeldecoratie. Ballonnen die middels een ballongewichtje op hun plaats gehouden worden en eenvoudig op tafel geplaatst kunnen worden. Bij ons vind je altijd de mooiste ballondecoratie!

Extra informatie

Diameter in cm

250

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Ballonnen slinger per meter 13 cm ballon