Ballonnen pilaar met hartjes topballon

Ballonnen pilaar met hartjes topballon

Excl. BTW al vanaf 70,00

Artikelnummer: BD-2017.07 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Zorg voor extra romantiek met deze ballonnenpilaren.

Ballonnenpilaren zijn goede blikvangers. Van veraf ziet iedereen al de vrolijk gekleurde ballonnen. Bovendien zijn ballonpilaren eenvoudig te plaatsen. De verzwaarde voet kan bijna overal staan en zorgt ervoor dat de ondergrond de ballonnen niet kan beschadigen of lekprikken. Maar voor een echt romantische blikvanger kies je natuurlijk voor deze prachtige ballonnen pilaar met hartjes topballon. Verras het bruidspaar op hun trouwdag of wanneer ze bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd zijn met deze bruiloft versiering.

Scoor punten met valentijnsdag!

De ballonnenpilaren met hartjes topballon zijn ook erg leuk om je geliefde te verassen. Wat dacht je van een fotoshoot om je liefde te tonen? En niet alleen je geliefde of verloofde zal graag op de foto gaan met deze ballonnenpilaren met hartjes topballon, ook moeders worden graag verrast op moederdag met een mooie foto van de kinderen.

Ballonnen pilaren voor elk thema

Niet alleen voor bruilofsdecoratie zijn ballonstaanders geschikt. Ook voor ballondecoratie voor veel andere thema’s kunt u terecht bij Withagen-attractieverhuur. Zo hebben we onder andere een ballonnenpaashaas voor de paasdagen, een ballonnen Sinterklaas voor tijdens Sinterklaas of een ballonnen Kerstman voor de kerstdagen.

Extra informatie

Diameter in cm

65

Hoogte in cm

225

Afmeting transport L x B x H

225 x 65 x 65 cm

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend