Ballonnen Kerstman

Ballonnen Kerstman

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: BD-2016.17 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een leuke opblaaskerstman

Ho, Ho, Ho! De kerstman is voor veel kinderen het symbool voor het kerstfeest. Deze levensgrote ballonnen variant van de kerstman lacht je al van verre toe. Een mooie blikvanger voor tijdens de kerstdagen. Plaats hem bij de ingang om gasten te verwelkomen of zet hem ergens binnen in het zicht om de kerstsfeer te promoten.

Kun je de kerstman buiten plaatsen?

De kerstman is opgebouwd met hoogwaardige kwaliteit latexballonnen en loopt dus niet zomaar leeg. Dankzij de zware voet staat hij ook stabiel als hij buiten staat met lichte wind. De ballonnen kerstman kan dan ook prima buiten gebruikt worden al moet je natuurlijk wel rekening houden met neerslag.

Een grotere blikvanger nodig?

De ballonnen kerstman is natuurlijk erg leuk als Kerstmis er weer aankomt en je op zoek bent naar kerstdecoratie. Maar als je een nog grotere blikvanger nodig hebt die mensen al van veraf kunnen zien dan is de opblaasbare kerstman de blikvanger die je nodig hebt op jouw evenement. Metershoog en toch eenvoudig af te halen en zelf op te zetten!

Extra informatie

Lengte in cm

60

Breedte in cm

60

Hoogte in cm

190

Afmeting transport L x B x H

60 x 60 x190

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Ballonnen KerstboomBallonnen kuiken