Kersttrein 52 personen

Kersttrein 52 personen

Excl. BTW al vanaf 975,00

Artikelnummer: A-2012.12 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Voor de Kerstdagen en de weekende, geld een toeslag
x 7.50
x 25.00
x 210.00

De kersttrein brengt mensen samen

De kerstdagen brengen mensen samen maar waarheen dat wordt nooit gezegd. Gelukkig kun je met deze speciale kersttrein overal komen waar je maar wilt. Ruim 50 personen kunnen tegelijk worden vervoerd van bijvoorbeeld een parkeerplaats naar de evenementenlocatie of kerstmarkt. Maar ook een stadstocht of sightseeing behoren tot de mogelijkheden met de bijzondere kersttrein.

Chauffeur

Bent u bang dat u geen chauffeur voor de trein heb de dag van uw evenement? Maakt u zich geen zorgen, de kersttrein wordt altijd verhuurd inclusief chauffeur. Dit zorgt voor rust en veiligheid op uw evenement.

Altijd inzetbaar en aanpasbaar

De 52 persoons kersttrein is ook geschikt voor het winterse weer. De trein is rondom verlicht en voorzien van zeilen. Zo zitten de passagiers uit de wind en worden ze bij eventuele neerslag niet nat. Het is ook mogelijk de trein aan te passen zodat deze ook geschikt is voor rolstoelgebruikers. Met de kerstdagen moet natuurlijk iedereen kunnen meereizen om van de kerstsfeer te genieten.

Reclame maken op de Kersttrein

De kersttrein is standaard voorzien van allerlei prachtige tekeningen rondom. Zo zie je onder andere de kerstman op zijn arreslee, kerstballen, rendieren en sneeuwmannen. Maar het is ook mogelijk om namen van sponsors of winkels op de kersttrein te zetten. De beste reclame tijdens de feestdagen en op kerstmarkten. Voor winkelcentrums of indoor reclame tijdens de feestdagen raden we echter de kinder kersttrein aan. 

Rolstoel vriendelijk

Onze treinen zijn ook rolstoel vriendelijk. Echter moet je dit van te voren aan ons laten weten, aangezien er dan een bank uit het wagonnetje gehaald moet worden. Op deze manier passen in ieder wagon 2 rolstoelen. Zo kan iedereen een onvergetelijke dag hebben!

Extra informatie

Leeftijd tot

100

Aantal gebruikers tegelijk

52

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1640

Breedte in cm

180

Hoogte in cm

250

Afmeting transport L x B x H

Draaicirkel van de trein is 13 meter.

Transport Gewicht

Locomotief 1860 kg wagons per stuk 1320 kg leeg

Vervoer

Niet zelf te vervoeren

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend